Silan Silan Suprême
Descoperiţi istoria companiei Silan
1960

Fară haine aspre si rigide

Aceasta a fost deviza sub care s-a lansat marca de succes Silan. În acea perioadă, hainele aveau un aspect rigid şi aspru - însă Silan a găsit soluţia pentru obţinerea unor haine catifelate.

1970

Balsamul de rufe parfumat

Consumatorii şi-au dat seama foarte repede că balsamul Silan făcea hainele incredibil de moi. Însă Silan putea să facă mult mai multe. Având „cel mai frumos parfum din lume”, acesta oferea consumatorilor haine îngrijite, care aveau şi un miros plăcut.

1980

Prospeţimea florilor

Începe epoca inovaţiilor. Apar noutăţi, precum hainele potrivite pentru uscarea automată a rufelor şi noi variaţii de parfumuri. Silan îşi schimbă aspectul general pentru a anunţa această evoluţie rapidă.

1990

Plăcerea confortului

Silan şi-a stabilit statutul de „balsam de rufe pentru familie”, astfel încât întreaga familie să se poată bucura de confortul hainelor pufoase şi plăcut parfumate. Variaţiile neobişnuite de parfumuri au contribuit la extinderea gamei de produse.

2000

Experienţa senzorială

Începând cu anul 2000, femeile au fost răsfaţate cu parfumurile captivante ale noii game Silan Aromatherapy, cu uleiuri esenţiale, creată de cei mai buni parfumieri din lume.

2009

Exprimarea emoţiilor

O inovaţie în rândul balsamurilor de rufe – cristalele Silan. Parfumuri desăvârşite create de parfumieri pentru a te încânta în fiecare zi. Datorită structurii lor, acestea aveau un miros senzual, de durată, care stârnea emoţii şi amintiri minunate.

2013

Momente personale

Bucură-te de parfumul de lungă durată şi de sentimentul plăcut al ţesăturilor catifelate cu balsamul de rufe Silan. Răsfaţa-te cu parfumurile senzuale ale gamei Silan Aromatherapy sau încearcă prospeţimea revigorantă şi de durată a gamei Silan Classic.

Azi

O lume a parfumurilor

Silan este acel "lucru mic care face diferenţa pentru mine si pentru hainele mele". Silan te introduce în lumea fascinantă a parfumurilor. Bucură-te de o experienţă unică şi parfumuri care durează până la 100 de zile*!

*nă la 100 de zile pentru hainele păstrate în dulap. Ca efect al capsulelor parfumate